DINI VAN GENT

fotografie en AV

 

NIEUWS
RECENT WERK FOTOGRAFIE
RECENT WERK AV
 
CV/CONTACT
LINKS

november 2015 SNAPSHOTS

 

november 2015 Post Offices

november 2015

mei 2015 Verlaten huisjes op de Hebriden

 

maart 2015 Zweedse Kerk-engelen


mei 2014 een liefdesverklaring

maart 2014 LANGS DE WATERKANT

februari 2014 VLUCHTIGE ONTMOETINGEN

januari 2014: Blikvangers en Passing places

Een collectie beelden uit Scandinavië, gemaakt tijdens vakantietochten. Steeds opnieuw verwonder ik me over de schijnbaar achteloos neergezette voorwerpen, interessante sculpturen, eenzame huisjes in het landschap en vissersbootjes aan de waterkant. Ze laten zoveel zien van de cultuur van het betreffende land.

december 2013: Shopping in Colchester at Christmas time

Europoort AV-Festival in Rozenburg
Na maandenlang onderzoek en onderhandelingen wordt volgend jaar weer een AV-Festival in het Westen georganiseerd. Enkele mensen van de AV-Groep Westland, onderdeel van de DFG 's Gravenzande en AV-Groep PixAna zetten hun schouders er onder. Een ruime accommodatie staat ter beschikking. Verdere informatie komt via de organisatie. Noteer de datum  4 oktober 2014  alvast in je agenda !

Rust Roest [november 2013]

Tijdens onze zwerftochten over de eilanden aan de westkust van Schotland kwamen we terecht bij een tweetal oude met asfalt-bitumen opgelapte containers en deze twee werden mijn decor.


Panorama views in Scandinavië [oktober 2013]


Zweedse Engeltjes
Al jarenlang zoek ik bij grafstenen naar meestal kleine voorwerpen die een bepaalde emotie bij mij oproepen  en waarmee de nabestaanden zoveel zeggen over hun relatie met de overledenen. Iets waarom je moet lachen of dat je ontroert. In Zweden vind je naast bloemen vooral Engeltjes. [september 2013]


Yttre Bodane, een natuurreservaat
Een unieke eilandengroep bij het Vänern, het grootste meer in Zweden. Al jaren onze vaste stek om op weg naar het hoge noorden een tweetal dagen in dit schitterende gebied rond te dwalen en te genieten van de steeds weer verrassende uitzichten. Al lopend over  heuvelachtige paden in het bos, over vlonders en bruggetjes, langs metershoge mierenhopen en restanten van bewoning uit de Bronstijd is dit natuurreservaat met zijn 10-12 km aan wandelpaden een waar lustoord voor een ieder die van de natuur en stilte houdt. [augustus 2013]